Pravila o dostavi in vračilu

O dostavi

Vsa naročila so obdelana v 3 do 5 delovnih dneh (izključujoč vikende in praznike) po prejemu vašega potrditvenega e-poštnega sporočila o naročilu. Ko bo vaše naročilo odposlano, boste prejeli še eno obvestilo.

  • Za izračunane poštne stroške: Poštnina za vaše naročilo bo izračunana in prikazana ob zaključku nakupa. 

Opcije dostave

Cena

3-5 Delavnih dni (standard dostava)

2-4€

3-5 Delavnih dni (standard dostava nad 60€)

Brezplačna

24ur Dostava (TURBO dostava)

SAMO Ljubljana in okolica Ljubljane

6-15€ 

OPOMBA: Ne prevzemamo odgovornosti za zamude prevoznikov.

Kaj je TURBO DOSTAVA?

Z TURBO dostavo vam vaš najljubši parfum dostavimo v roku 24 UR! Odlična rešitev za "Last Minute" nakupovanje ali hitro obnovitev zaloge parfumov. Dostavimo neglede na praznike ali vikend samo v Ljubljani in okolico Ljubljane. 

Sledite korakom za najboljšo izkušnjo spletne izbire in nakupa parfuma za vas.

01.

Če še niste sigurni za kateri parfum bi kupili zase ali za darilo, si lahko pomagate z opisom podrobnim opisom parfumov ali pa nas kontaktirate za svetovanje pri izbiri parfuma.

02.

Ko ste zaključili z nakupovanjem, kliknete na košarico kjer nadaljujete z plačilom. Po vnesenih podatkih o dostavi se vam bodo glede na regijo pojavile opcije za dostavo 
Žal je TURBO dostava trenutno na voljo samo v Ljubljani in 20km zračne razdalje Ljubljane.

03.

Po prejemu plačila vam bomo paket dostavili v roku 24 ur na naslov. Pred dostavo vas bomo obvestili. Za dostavo ob željenem času prosimo napišite pred zaključkom plačila v okno "Dodajte navodila za dostavo".

24/7 Prijazna podpora

Brezplačna dostava od 60€ naprej

Varna spletna

plačila

Grancija za vračilo denarja

Postopek naročanja

01.

Naročila so obdelana v 1-3 delovnih dneh, izključujoč vikende in praznike. Artikli, ki so prednaročeni, so obdelani v 1-2 delovnih dneh po njihovem prihodu na zalogi.

02.

Naročila, ki so uspešno oddana, bodo prejela e-poštno potrditev z detajli naročila. Če e-pošte niste prejeli, prosimo preverite svojo mapo z neželeno pošto ali nas kontaktirajte za potrditev.

03.

Če imate kakršna koli vprašanja glede vašega naročila, nas prosimo nemudoma kontaktirajte na parfumilatika@gmail.com. Ko bo vaše naročilo odposlano, ne bomo mogli več narediti sprememb na naročilu.

04.

Prosimo, da dvakrat preverite, ali ste vnesli pravilen naslov. Nismo odgovorni za neizvedeno dostavo zaradi napak v naslovu, ki ste ga navedli. V primeru, da se naročilo vrne zaradi napačnega naslova, bomo povrnili originalno naročilo.

Ali je dostava brezplačna?

Koliko časa traja da dobim naročen izdelek?

Kako bo moje naročilo poslano?

Kakšni so vaši stroški pošiljanja?

Moj paket je že bil odposlan, vendar moram posodobiti naslov. Kaj naj storim?

Kontaktirajte nas

Naslov:

Kermaunerjeva ulica 15

Telefon:

031 347 619

Email:

parfumilatika@gmail.com

Spletna stran: