Bvlgari Omnia Coral Eau de Toilette Povečaj

Samo na spletu

Bvlgari Omnia Coral Eau de Toilette

Bvlgari

Nov izdelek v originalni embalaži

  • 40ml

Na seznam želja

Podatki

ZaŽenske
Vrsta izdelkaToaletna voda

Več podatkov

Bvlgari Omnia Coral je neverjetna cvetno-sadna dišava za ženske. Novost leta 2012 vas bo povsem razoborožila. Zaljubite se v njene romantične cvetlične tone v povezavi s sočnim sadjem na topli redki drevesni osnovi. Novi edinstveni parfum priljubljene blagovne znamke Bvlgari je tako kot mnogi drugi skrit v orginalno zasnovani obliki stekleničke, ki se odlično prilega nežni ženski roki. Postanite prijazno in ljubko dekle, čigar nedolžni šarm in čarobna zapeljivost bo marsikaterega moškega čisto spravila iz sebe. Kupite si parfum Bvlgari Omnia Coral in vaše življenje bo postalo sladka romanca.

Čutni toni goji jagod in bargamotke bodo na vas pustili nežno sled zapeljive privlačnosti. Pozneje se bodo odprli lahki cvetni akordi hibiskusa in lokvanja, ki jim bo sledil eksotični vonj granatnega jabolka. Na koncu se bodo na vašem telesu razprostrli drobci nežnega in zapeljivega mošusa v kombinaciji z žametno nežnim cedrom. Celotni vonj vas bo s svojo preprosto prefinjenostjo navdihnil in vam bo delal družbo izjemno dolgo časa.

Italijanska draguljarska blagovna znamka Bvlgari uživa veliko priljubljenost po vsem svetu tudi zaradi svojih izvirnih parfumov. Ženske in moški ljubijo nenavaden čar dišav, ki ga vlivajo v stekleničke in ki je vedno v obliki kakšnega nakita. Zaradi edinstvene kompozicije cvetlic, sadja in redkih sestavin bo vsak trenutek vašega dne dragocen. Parfum, ki je ugledal luč sveta šele pomladi leta 2012, nikakor ne tekmuje z ostalimi dišavami blagovne znamke Bvlgari. Nasprotno, gre za novo praznovanje ženske lepote. Bvlgari Omnia Coral bo vaše življenje spremenila v neponovljivo romanco, polno dišečih trenutkov ljubezni in nežnosti.

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Bvlgari Omnia Coral Eau de Toilette

Bvlgari Omnia Coral Eau de Toilette