Akcija! Bvlgari Jasmin Noir Eau de Toilette Povečaj

Bvlgari Jasmin Noir Eau de Toilette

Bvlgari

Nov izdelek v originalni embalaži

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

39,87 €

-10%

44,30 €

  • 100ml

Na seznam želja

Podatki

ZaŽenske
Vrsta izdelkaToaletna voda

Več podatkov

Bvlgari Jasmin Noir Eau de Toilette  zapeljuje s sladko dišavo, bleščeče in spogledljiv sporazum skrit v črni elegantni steklenički. Novi Bvlgari Jasmin Noir je razkošje hiše Bvlgari, katerih cilj je lepši spol, ki izgleda milejša v  reinterpretaciji črnega jasmina, ki ga lahko nosite vsak dan.
Sestava Bvlgari Jasmin Noir Eau de Toilette vsebuje sok originala, ki postane bolj svež, bolj živahno, zračen. Dišeča sestava se odpre z aromami svetilnostjo iz penečih zeliščnih cvetov. Skupaj z nežnimi vonjavami lotosovih cvetov, ki dodajajo osvežitev in svetlobni učinek. Srce ima diskretne in zelo čutne note Sambac jasmina absolutne, ki proizvaja sveže arome in najčistejši razlagi te sestavine, skupaj z blagimi, cvetno - citrusi aromo pomarančnih cvetov. Beli mošus ustvarja zaključek in bogat zanimiv vonj Jasmin Noir EDT.
Flaška nove izdaje ima enako obliko kot prvotna različica, ampak je mavrična s kristalni odtenki, ki odražajo lažji značaj dišave, kar je idealno za vsakodnevno uporabo. Črna steklenica v zlati podrobnosti je  pregleden  Jasmin Noir EDT.
Mogoče ga je kupiti v 30, 50 in 100 ml (1,0, 1,7 in 3,4 FL) EDT. Jasmin Noir Eau de Toilette je začel leta 2009.

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Bvlgari Jasmin Noir Eau de Toilette

Bvlgari Jasmin Noir Eau de Toilette