Akcija! Christian Dior Miss Dior Le Parfum Eau de Parfum Povečaj

Christian Dior Miss Dior Le Parfum Eau de Parfum

Christian Dior

Nov izdelek v originalni embalaži

Pozor: Zadnji kos na zalogi!

103,00 €

  • 75ml

Na seznam želja

Podatki

ZaŽenske
Vrsta izdelkaParfum

Več podatkov

Christian Dior Miss Dior Le Parfum Eau de Parfum za ženske. Hiša Dior še naprej širi svojo linijo Miss Dior dišav, prej poznana kot Miss Dior Cherie, sedaj z novo izdajo Miss Dior Le Parfum od septembra 2012. Miss Dior Le Parfum je nov parfum ekstrakt, bolj gost in bogat z izrazito prefinjenim značajem.
Miss Dior Le Parfum vonj je opisan kot zapeljiv, eleganten, čuten in opojen prdovsem namenjen za nočne dišave, primeren za posebno priložnost ali zmenek. Miss Dior Le Parfum ima svojo ženstvenost z orientalskim - chypre značajem ter uglednih in bogatih cvetličnih not.
Perfumer François Demachy je dejal, "želim, da bi dodal nekaj dragocenega in sestava Miss Dior Le Parfum je kot orientalski nakit niz ali odsev Svetlečih tkanin." Zmes vsebuje visoko koncentracijo naslednjih sestavin: mandarine, bolgarščina povečal absolutno , turški rose absolutno, pačuli, jantar in vanilija.
Miss Dior Le Parfum je eleganten še naravne igralke Natalie Portman, ki kaže na nov vidik njenega zapeljevanja: bolj samozavestni in bolj Ženstven. Miss Dior Le Parfum je na voljo v steklenički 75 ml.
Miss Dior Le Parfum je napovedal kot elegantno, čutno in opojno nočno ekstraktni parfum. Nos za to dišavo je ustvaril Francois Demachy.

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Christian Dior Miss Dior Le Parfum Eau de Parfum

Christian Dior Miss Dior Le Parfum Eau de Parfum