Akcija! Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Parfum Povečaj

Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Parfum

Bvlgari

Nov izdelek v originalni embalaži

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

36,96 €

-12%

42,00 €

  • 65ml
  • 40ml

Na seznam želja

Podatki

ZaŽenske
Vrsta izdelkaParfum

Več podatkov

Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Parfum nas bo navdušil, ljubitelje lepe dišave kristalinični z bolj intenzivno različico to jesen, ki bo zagotovo ena izmed najbolj priljubljenih izdaj tega leta, glede na evforijo, ki spremlja začetek vsake od izdaj Omnia. Omnia Crystalline EDT se je začel leta 2005 in je bil v veliko povpraševanje na vseh trgih - poudarja Valeria Manini, kreativni direktor Bvlgari Parfums. Dodaja, da kar je EDT pripravljen na začetku, določa globino in bogatejši okus v Kristalni liniji.

Nova izdaja BVLGARI OMNIA KRISTALINIČNEGA Eau de Parfum je podpisal Perfumer Alberto Morillas hiše Firmenich, zadolžen za ustvarjanje celotne zbirke Omnia. "Cilj je bil, da imajo Kristalinično različico skoraj 10 let po prvi izdaji EDT, ki je lahko bogatejši, razkošno, bolj poliran ... ob enakem podpisu, privlačnost in izvirnost dišave." -  Pravi Morillas. Ugledni izdelovalec tudi opozarja, da je to najbolj ženski Omnia zelo seksi, vendar ne vulgaren " To ni samo bolj koncentrirana različica. To je res popolnoma novi pristop za to mesto, vezanih na novo, res edinstven in ekskluzivni - sestavine, ki sodijo v Bvlgari je modernost ".

Omnia Crystalline EDP se odpira z notami lotos predstavlja simbol čistosti v Aziji in sočno mandarino, ki s svojimi sladkimi svežimi kapljicami bogati ljubek cvetni list. Srce je podaril z mešanico iris korenin (v trdni obliki - betona) in vanilijevim Heliotrop nas zavija v lepem, pepelasto-čuten objemu. Toplota in kremasti odtenki prihajajo iz sandalovine, benzoin od siamske in mošusa, ki skupaj ustvarjata osnovo za sestavo.

Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Parfum je na voljo 40 ml in 65ml EDP. Flaške imajo enako obliko kot v prejšni izdajah zbirke Omnia, obarvana v svetlo roza. Obraz oglaševalske kampanje Omnia Crystalline EDP je Edita Vilkeviciute, litovski model, medtem ko fotografije podpišejo Liz Collins. Video posnetek, da spodbuja nove izdaje Bvlgari je režiral Sonia Sieff. Omnia Crystalline Eau de Parfum  je iz leta 2013.

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Parfum

Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Parfum