Novo Versace Bright Crystal Eau de Toilette Povečaj

Versace Bright Crystal Eau de Toilette

Versace

Nov izdelek v originalni embalaži

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

55,00 €

  • 90ml

Na seznam želja

Podatki

ZaŽenske
Vrsta izdelkaToaletna voda

Več podatkov

Versace Bright Crystal Eau de Toilette je sadno-cvetlična dišava z lahkotnim pridihom mošusa. Je ena izmed najbolj priljubljenih dišav blagovne znamke Versace. Bright Crystal je nežen in privlačen vonj, ki vas bo očaral.

Versace Bright Crystal Eau de Toilette na začetku zaradi citrusovih tonov diši sveže, nato prehaja v nekoliko slajši vonj z notami potonike in magnolije. Da sladkost ne bi bila pretirana, jo uravnovešajo akordi lotusovega cveta. Tako je nastala dišava, ki je nežna in čista, hkrati pa deluje zelo ženstveno in čutno.

Versace Bright Crystal Eau de Toilette je primeren za poletje. Hkrati se lahko zaradi poletnih cvetlic uporablja vse leto, tako vam bo tudi pozimi pričaral tople poletne romantične večere. Dišava Versace Bright Crystal Eau de Toilette  je primerna za vse ženske. Lepo se poda športnim ženskam primeren je tudi za na delo s kostimom.

Versace Bright Crystal Eau de Toilette vas bo odišavil vsak dan, prav tako bo poudaril edinstvenost izjemnih trenutkov v vašem življenju. Kot vsi parfumi Versace, se tudi Versace Bright Crystal Eau de Toilette prodaja v očarljivi steklenički, ki deluje enako kot Bright Crystal.

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Versace Bright Crystal Eau de Toilette

Versace Bright Crystal Eau de Toilette