Akcija! Paco Rabanne Black XS Eau de Toilette Povečaj

Paco Rabanne Black XS Eau de Toilette

Paco Rabanne

Nov izdelek v originalni embalaži

Pozor: Zadnji kos na zalogi!

35,10 €

-10%

39,00 €

  • 80ml
  • 50ml

Na seznam želja

Podatki

ZaŽenske
Vrsta izdelkaToaletna voda

Več podatkov

Paco Rabanne Black XS Eau de Toilette za žensko je novost inje bila uvedena na trg leta 2012. Spada med cvetno-orientalne dišave in je namenjena za ženske, ki jim ne ustreza konvencionalen način življenja. Paco Rabanne Black XS Eau de Toilette je primeren za hladnejše dneve leta, ker lahko razgiba kri v vašem telesu in razgreje tudi najbolj mrzel dan.

Paco Rabanne Black XS Eau de Toilette je skril svoj izjemen navdih in originalnosti v nenavadno stekleničko. Okroglasta oblika, mogočen črn pokrovček in privesek v obliki lobanje napovedujejo, da ne gre za parfum za krhke romantične ženske. Tudi črna škatlica s tattoo motivi popolnoma ustreza celostnemu uporniškemu konceptu. Paco Rabanne Black XS Eau de Toilette je preprosta edinstvena dišava, s  katero se zagotovo ne boste nikoli dolgočasili.

Paco Rabanne Black XS Eau de Toilette poskrbi kombinacija sadja, cvetov, začimb in lesnih tonov. Prvotni val svežine ustvarja nežno grenek neroli, ki mu potreben pogum dodaja iskriv poper. Zapeljivo cvetno srce je sestavljeno iz cvetnih listkov čutne vrtnice in eksotičnega jasmina. Prijetno topla nota kašmir lesa in okusne vanilje v zaključku ustvarja popolno piko na koncu celotnega vonja. Prav tako kot večina parfumov od Paca Rabanna, predstavlja tudi Paco Rabanne Black XS Eau de Toilette visoko kakovostno in dolgotrajno kompozicijo.

Originalni modni ustvarjalec Paco Rabanne, ki se je rodil v ognjeviti Španiji, je bil prisiljen izseliti se v Francijo. Zahvaljujoč življenjski usodi je postal svetovno znan in obožan oblikovalec luksuzne mode in odličnih dišav. Parfumi Paca Rabanna so namenjeni vsem ženskam in moškim, ki jim ne manjka dobra mera življenjskega optimizma. Če hrepenite po popolni eleganci, zapeljivem čaru, ali privlačni svežini, izberite edino blagovno znamko Paco Rabanne.

Novost med parfumi Paca Rabanna je dišava Paco Rabanne Black XS Eau de Toilette. Všeč bo vsem mladim ženskam, ki niso zadovoljne z izrazitimi in navadnimi toni. Ženskam, ki iščejo vznemirjenje, so seksi in hkrati privlačne ženstvene. Če spadate med nepremagljive upornice, si želite narediti vtis na svojo okolico in podpreti svoj originalni imidž, privoščite si Paco Rabanne Black XS Eau de Toilette,  ki ga boste našli v naši spletni trgovni latika.si po brezkonkurenčni ceni.

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Paco Rabanne Black XS Eau de Toilette

Paco Rabanne Black XS Eau de Toilette