Dostava

Izdelke, naročene v spletni trgovini latika.si, dostavlja naš pogodbeni partner Pošta Slovenije. Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši predvsem v dopoldanskem času, zato je priporočljivo, da navedete naslov za dostavo, kjer boste dosegljivi v dopoldanskih urah. Paket vam lahko dostavijo tudi na vaše delovno mesto.

V kolikor dostava ni bila uspešna oziroma ste bili v času dostave odsotni, vam dostavna služba pusti obvestilo, da vas vaš paket čaka v vaši enoti Pošte Slovenije.

Stroški dostave se obračunajo pred zaključkom naročila.

Poštnina je enotna, ne glede na število naročenih izdelkov, ki znaša:

3,42 € pri plačilu po predračunu, *po povzetju, s plačilno kartico ali PayPal-om

V poštnini, ki je samodejno dodana znesku vašega naročila in je posebej specificirana je vštet strošek poštnine, odkupnine in pakiranja ter drugi administrativni stroški.

Blago, naročeno v spletni trgovini latika.si, gre na pot v najkrajšem možnem času. Če je na zalogi v centralnem skladišču, običajno še isti dan.

Dostavo naročenih izdelkov lahko pričakujete predvidoma že naslednji dan na naslov, ki ste ga izbrali ob oddaji naročila, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na pot.

*Ob plačilu PO POVZETJU vas bremeni še dodatni strošek provizije Pošte Slovenije, ki znaša 1,05 € za pakete do 98 € oziroma 1,07 % od vrednosti naročila  za pakete ki ta znesek presegajo. Provizijo plačate poštarju posebej in ni vključena v vrednosti paketa.

Za vse dodatne informacije nas kontaktirajte.